Hva gjør en kiropraktor?

Book time onlineKontakt oss

Vi tilbyr behandling hos kiropraktor på Strømmen – rett ved Lillestrøm

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor gjør en omfattende helhetlig undersøkelse av kroppen. Han passer på at ledd, muskler og nervesystemet fungerer som det skal. En viktig del av behandlingen består av å frigjøre låsninger (VSC) i ledd slik at muskler og nerver fungerer optimalt. Bevegelse av muskler og ledd gir tilbakemelding til nervesystemet og stimulerer dette, i vårt bevegelsesapparat er det ryggen som har det størst innflytelse på nervesystmet. Ryggsøylen kan derfor sees på som vårt viktigste sanseorgan.

Forskning og kiropraktikk

Forskning viser at bevegelse av ryggen i tillegg til å være bra for helsen, også påvirker tankene og den mentale helsen vår. Ved å fremme bevegelse av rygg og nakke er kiropraktoren med på å bedre helsen til pasienten.

Veldokumentert

Kiropraktisk behandling er veldokumentert sikker og effektiv, med langt lavere risiko for alvorlige komplikasjoner, enn tradisjonell medisinsk behandling for tilsvarende lidelser. En kiropraktor bruker en rekke forskjellige behandlingsteknikker for å redusere smerte og gjenopprette normal kroppsfunksjon og nervefunksjon i sitt behandlingsopplegg.

behandling av rygg hos kiropraktor
behandling av ledd