Velkommen til Eureka Strømmen kiropraktiske klinikk

Er du opptatt av å kunne yte optimalt og å være i balanse? Har du et ønske om å få det beste ut av deg selv og andre ved å være i fysisk og psykisk balanse?

mor som ammer

Oppstarten

Strømmen kiropraktiske klinikk ble startet av Olve Lyngset i 1995. Fra 2009 startet Jan Kristian K. Asmyhr. I 2011 ble vi med i et landsdekkende faglig sammarbeid med Eureka Kiropraktikk. Du kan besøke hjemmesiden til Eureka for å lese mer om Eureka Kiropraktikk.

En bedre helse

Alle her hos oss har som mål å gi deg en mer velfungerende kropp, et nervesystem i balanse og bedre helse. At du skal få bedre helse er vårt eneste fokus. Meld deg gjerne på gratisforedragene våre som holdes av våre kiropraktorer ved klinikken 2 ganger i måneden.

Våre mål

Vi har som mål å gi våre pasienter den beste og mest kunnskapsbaserte behandlingen for å optimal helbred og vitalitet. Vi setter pasienten i fokus. Vi ønsker med vår glød for faget og vår kunnskap om helse å gi våre pasienter en hjelpende hånd mot et sunnere og mer vitalistisk liv.

Her har du oss

En positiv og profesjonell gjeng som tar vare på deg

Olve Lyngset

Olve Lyngset

Dc. DACNB – Nevro-Kiropraktor

Olve er født og oppvokst på Skjetten. Han tok sin kiropraktor-utdannelse i USA, og ble uteksaminert fra Palmer college of Chiropractic i 1993. Han har siden det vært i konstant etterutdanning, og ble som den femte i Norge uteksaminert som nevrokiropraktor i 2003. Olve Lyngset har videre en fordypning innen behandling av svimmelhet og balanseproblemer, og har dette som ett av sine satsningsområder. I tillegg har han en fordypning i diagnostisering og behandling av barn og unge med adferdsproblemer og konsentrasjonsvansker. De siste årene har Lyngset fokusert mye på behandling av hjernerystelse/post commotio plager, samt testing og behandling av mat-intoleranser og stoffskifte-problemer. I tillegg til disse fordypningene har Olve lang og bred erfaring i å behandle alle former for nerve-/muskel-/skjelettplager. Lyngset er foredragsholder i Norsk kiropraktorforenings (NKF) regi, og underviser andre kiropraktorer innen kiropraktikk, nevrologi, svimmelhet og adferdsproblematikk. Olve Lyngset har også sittet fire år i NKF sin etterutdanningskomité.

I perioder har Lyngset fungert som kiropraktor for lokale idrettsklubber, i all hovedsak med fotball, ishockey, kampsport og dans. Olve bruker den til enhver tid mest kunnskapsbaserte behandlingen, og har som mål å gi sine pasienter en grundig undersøkelse og et gjennomtenkt behandlingsopplegg med råd og veiledning for hjelp til selvhjelp. Spesielle satsingsområde er: Svimmelhet, krystall-syke, adferdsproblemer og hjernerystelse.

Jorun Sjøberg

Jorun Sjøberg

Administrasjon

Den første du møter er Jorun. Hun jobber i resepsjonen og administrerer kontoret. Hun har lang erfaring innen service og har jobbet hos oss i 11 år. Jorun har god oversikt over det meste og har alltid et strålende smil på lur.
Jan Kristian Kielland Asmyhr

Jan Kristian Kielland Asmyhr

Kiropraktor, Master of Chiropractic. Ultralyddiagnostikk. Injeksjonsbehandling

Jan Kristian er født og oppvokst på Frogner i Lillestrøm kommune. Han er offentlig autorisert kiropraktor med full sykemeldingsrett, henvisningsrett og har praktisert i over 13 år. Jan Kristian tok sin kiropraktorutdannelse i England, og ble uteksaminert fra Anglo-European College of Chiropractic i 2009. Han gikk også på Wang toppidrettsgymnas, med Kickboksing som sin idrett, og ble Norgesmester to ganger. Nå holder Jan Kristian seg aktiv med allsidig trening.

Og nettopp aktivitet og allsidighet, er beskrivende også for arbeidet til Jan Kristian. Både når det gjelder hvordan han jobber, hvem han behandler og hvor han har praktisert.

I tillegg til å være privatpraktiserende, har Jan Kristian jobbet hos legevakt Vest og som bedriftskiropraktor hos IKEA. Slik har han høstet variert og verdifull erfaring, både når det gjelder å behandle akutte problemer, løse kroniske plager og finne smarte forebyggende tiltak.

Å identifisere årsaken bak en plage er alltid viktig, det er slik man finner den beste behandlingsformen. Jan Kristians allsidighet og brede kunnskap gir ham et stort fortrinn også når han diagnostiserer.

Jan Kristian jobber analytisk og målrettet for å finne best tenkelig løsning for pasienten. Han benytter Gonstead-metoden for å identifisere låsninger og er dreven innen funksjonell nevrologi og medisin, ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling, dry needling, kroppsbevissthetsteknikker og trykkbølgebehandling.

Han har tett samarbeid med fastleger, røntgeninstitutt og spesialisthelsetjeneste, og henviser pasienter til spesialist og røntgenundersøkelser, når det er formålstjenlig.

Når du jobber med verdens mest avanserte maskineri, blir du aldri utlært. Jan Kristian har stor faglig nysgjerrighet. I tillegg til flere kurs har han tilleggsutdannelse i ultralyddiagnostikk, som er viktig for utredning og behandling av nerve-, muskel- og skjelettlidelser.

Jan Kristians arbeid har gjort ham til en populær fagmann blant toppidrettsutøvere med meritter fra både OL og VM, så vel som barn, småbarnsforeldre og gravide kvinner. Allsidigheten og den brede arbeidserfaringen gjør ham til et godt valg, nær sagt uansett hvor plagen sitter. Men han har også noen spesifikke spesialfelt som er: idrettsskader, skulderplager, albue og håndleddskader, hofte-, kne- og fotskader, rygg- og nakkeprolaps og hodepine.