Velkommen til Eureka Strømmen kiropraktiske klinikk

Er du opptatt av å kunne yte optimalt og å være i balanse? Har du et ønske om å få det beste ut av deg selv og andre ved å være i fysisk og psykisk balanse?

mor som ammer

Oppstarten

Strømmen kiropraktiske klinikk ble startet av Olve Lyngset i 1995. Fra 2009 startet Jan Kristian K. Asmyhr. I 2011 ble vi med i et landsdekkende faglig sammarbeid med Eureka Kiropraktikk. Du kan besøke hjemmesiden til Eureka for å lese mer om Eureka Kiropraktikk.

En bedre helse

Alle her hos oss har som mål å gi deg en mer velfungerende kropp, et nervesystem i balanse og bedre helse. At du skal få bedre helse er vårt eneste fokus. Meld deg gjerne på gratisforedragene våre som holdes av våre kiropraktorer ved klinikken 2 ganger i måneden.

Våre mål

Vi har som mål å gi våre pasienter den beste og mest kunnskapsbaserte behandlingen for å optimal helbred og vitalitet. Vi setter pasienten i fokus. Vi ønsker med vår glød for faget og vår kunnskap om helse å gi våre pasienter en hjelpende hånd mot et sunnere og mer vitalistisk liv.

Her har du oss

En positiv og profesjonell gjeng som tar vare på deg

Olve Lyngset

Olve Lyngset

Dc. DACNB – Nevro-Kiropraktor

Olve er født og oppvokst på Skjetten. Han tok sin kiropraktor-utdannelse i USA, og ble uteksaminert fra Palmer college of Chiropractic i 1993. Han har siden det vært i konstant etterutdanning, og ble som den femte i Norge uteksaminert som nevrokiropraktor i 2003. Olve Lyngset har videre en fordypning innen behandling av svimmelhet og balanseproblemer, og har dette som ett av sine satsningsområder. I tillegg har han en fordypning i diagnostisering og behandling av barn og unge med adferdsproblemer og konsentrasjonsvansker. De siste årene har Lyngset fokusert mye på behandling av hjernerystelse/post commotio plager, samt testing og behandling av mat-intoleranser og stoffskifte-problemer. I tillegg til disse fordypningene har Olve lang og bred erfaring i å behandle alle former for nerve-/muskel-/skjelettplager. Lyngset er foredragsholder i Norsk kiropraktorforenings (NKF) regi, og underviser andre kiropraktorer innen kiropraktikk, nevrologi, svimmelhet og adferdsproblematikk. Olve Lyngset har også sittet fire år i NKF sin etterutdanningskomité.

I perioder har Lyngset fungert som kiropraktor for lokale idrettsklubber, i all hovedsak med fotball, ishockey, kampsport og dans. Olve bruker den til enhver tid mest kunnskapsbaserte behandlingen, og har som mål å gi sine pasienter en grundig undersøkelse og et gjennomtenkt behandlingsopplegg med råd og veiledning for hjelp til selvhjelp. Spesielle satsingsområde er: Svimmelhet, krystall-syke, adferdsproblemer og hjernerystelse.

Jorun Sjøberg

Jorun Sjøberg

Administrasjon

Den første du møter er Jorun. Hun jobber i resepsjonen og administrerer kontoret. Hun har lang erfaring innen service og har jobbet hos oss i 11 år. Jorun har god oversikt over det meste og har alltid et strålende smil på lur.
Jan Kristian Kielland Asmyhr

Jan Kristian Kielland Asmyhr

Kiropraktor

Offentlig autorisert Kiropraktor Jan Kristian Kielland Asmyhr uteksaminert i 2009 fra Anglo-European College of Chiropractic, England. Han har en helhetlig tilnærming til sine pasienter både for akutte og kroniske plager.

Jobber etter Gonstead metoden, funksjonell nevrologi, funksjonell medisin, kroppsbevissthets teknikker, trykkbølgebehandling. Tar nå en tilleggsutdannelse i ultralyddiagnostikk. Utreder og behandler nerve-muskel og skjelettlidelser.

Jan Kristian har tro på å finne årsaken til plagene og utreder alltid plagene før han evt. behandler, slik han er sikker på at han vil få god behandlings-respons. Han har tro på helhetlig helse og har tett samarbeid med fastleger, røntgen institutt og spesialisthelsetjenesten. Jan Kristian har full sykemeldingsrett og mulighet til å henvise sine pasienter til spesialist og røntgenundersøkelser.

Tidligere jobbet ved Legevaktvest og bedriftskiropraktor for IKEA.

Spesialfelt: Idrettsskader. Skulder, albue og håndleddskader. Hofte, kne og fotskader. Rygg og nakke-prolaps. Hodepine.