Velkommen til Strømmen kiropraktiske klinikk

Er du opptatt av å kunne yte optimalt og å være i balanse? Har du et ønske om å få det beste ut av deg selv og andre ved å være i fysisk og psykisk balanse?

Oppstarten

Strømmen kiropraktiske klinikk ble startet av Olve Lyngset i 1995. Fra 2009 startet Jan Kristian K. Asmyhr. I 2011 ble vi med i et landsdekkende faglig sammarbeid med Eureka Kiropraktikk. Du kan besøke hjemmesiden til Eureka for å lese mer om Eureka Kiropraktikk.

En bedre helse

Alle her hos oss har som mål å gi deg en mer velfungerende kropp, et nervesystem i balanse og bedre helse. At du skal få bedre helse er vårt eneste fokus. Meld deg gjerne på gratisforedragene våre som holdes av våre kiropraktorer ved klinikken 2 ganger i måneden.

Våre mål

Vi har som mål å gi våre pasienter den beste og mest kunnskapsbaserte behandlingen for å optimal helbred og vitalitet. Vi setter pasienten i fokus. Vi ønsker med vår glød for faget og vår kunnskap om helse å gi våre pasienter en hjelpende hånd mot et sunnere og mer vitalistisk liv.

Her har du oss

En positiv og profesjonell gjeng som tar vare på deg

jorunn

Administrasjon

Den første du møter er Jorun. Hun jobber i resepsjonen og administrerer kontoret. Hun har lang erfaring innen service og har jobbet hos oss i 11 år. Jorun har god oversikt over det meste og har alltid et strålende smil på lur.

jan kristian

Kiropraktor

Offentlig autorisert Kiropraktor Jan Kristian Kielland Asmyhr uteksaminert i 2009 fra Anglo-European College of Chiropractic, England. Han har en helhetlig tilnærming til sine pasienter både for akutte og kroniske plager. Har videreutdannelse innenfor Funksjonell Nevrologi, Funksjonell Medisin og Network Spinal Analysis. Trykkbølgebehandling. Utreder og behandler nerve-muskel og skjelettlidelser.

Tidligere jobbet ved Legevaktvest og bedriftskiropraktor for IKEA.

Spesialfelt: Rygg og nakke- Prolaps. Skulder og kneskader. Hodepine og Kjeveproblematikk

 

olve

Nevro Kiropraktor

Olve er offentlig autorisert kiropraktor og har med sin store søken etter viten videreutdannet seg til å bli en av 5 Nevrokiropraktorer i landet. Han er født og oppvokst på Skjetten. Etter en skade han pådro seg etter en takling på ishockeybanen og en mirakuløs ”helbredelse” hos kiropraktoren, var veien staket ut. Han tok sin utdanning ved Palmer College of Chiropractic, USA.

  • Han er foredragsholder i kiropraktorforenings (NKF) regi og underviser andre kiropraktorer innen nevrologi.
  • Han har de siste 4 årene sittet i NKF sin etterutdanningrkomité.
  • Spesialist innen krystallsyke, svimmelhet og balanse.
wenche

Massør

Er utdannet hjelpepleier. Jobbet på Ahus ved kirurgisk og prematur avdeling. Har jobbet 10 år med et funksjonehemmetbarn med Voita og Patømetoden. Jobbet som massør fra 1999. Utfører klassisk massasje, triggerpunkt og kopping.